2016. 11. 07.

Kérésre - Berry

Szervusztok! 
Nos, Berry kérésére meg is érkezett a fejléce, ráírt címmel. A méreten sajnos nem tudtam javítani, mint azt már az előző poszt alá is írtam. 

Nos, remélem tényleg elnyerte a tetszésedet, s ha valamiben még tudok segíteni, írj bátran az annabellecpech@gmail.com e-mail címre! :) 

Ui: Kérlek a blogodon linkeld be, hogy ki készítette a fejlécet!


Üdv,
Ciara N. Malone

2016. 11. 05.

Elvihető fejléc

Szép estét!
Hoztam nektek egy elvihető fejlécet.
Ha tetszik, és vinnétek, kérlek jelezzétek egy hozzászólással. Ha címet szeretnétek rá, azt is megjegyzésben írjátok le, és én majd egy következő bejegyzésben kiteszem névre szólóan (ehhez linkejlétek a blogotokat, hogy tudjam hol jelezni). 
A kép mérete 1200x800px-es. 



Üdv, 
Ciara N. Malone

2016. 11. 04.

Smoke

Sziasztok!
Kicsit eltűntem. Kicsit, a francokat. Nagyon.
Tudjátok, itt volt az évkezdés meg aminden szutyok és életkedvem nem volt géphez ülni. Viszont mostantól megpróbálok minél többet posztolni mindegyik blogon. Kezdjük is akkor a mai poszttal, ami egy ilyen Smoke bejegyzés lenne.























Köszöntem, ha végig pörgetted! Remélem hasznodra vált akár egy picit is a bejegyzés. :)

Ölelés,
Ciara N. Malone

2016. 11. 01.

Design #45-46, rendezett kép #4

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy mind így eltűntünk, sajnos a sulikezdés mindegyikünket megviselt egy kicsit. A jó hír, hogy itt az őszi szünet, így részemről egy fokkal nagyobb aktivitást várhattok, erre a hétre legalábbis mindenképpen. Hoztam is néhány rendelést, amikkel már régóta tartoztam. Mint látjátok, ezek még szerkesztések, de ettől függetlenül továbbra sem lehet tőlem egy ideig designt rendelni.

Szuzs - Így neveld a blogodat

Ezen a blogon a designnak csak a terve az én művem. Egyelőre nem valósult meg, de kíváncsian várom, hogy fog kinézni az elképzelésem :)

Faith K. Everett - Naivety
Itt csak a design az én művem, egy meglévő fejléchez készítettem.

Végül pedig egy rendezett képsorozatot hoztam Reasonelll Bittersweet c. blogjára, ami ismerős lehet nektek, hiszen korábban egy designt is készítettem neki (ami sajnos azóta leváltásra került, így egyedül itt találjátok meg, egy képernyőfotó formájában).