2015. 10. 16.

I remember the very first moment...

Kukutsyn drágák! 
Na, szóval... Igaz, még nem álltam neki a kritika írásnak, de most mégis megjött a kedvem ahhoz, hogy kicsit nosztalgiázzak. :)


1. - Emlékszek a legelső blogra, amit valaha olvastam. Nem is tudom hány éve volt már, négy vagy öt.
Egy Petra nevű lány blogja volt az, egy One Direction ff. Vámpír átdolgozása. Nem is emlékszem már rá, hogy miért kezdtem el, - és azt se hogy miért hagytam abba. Talán azért mert sok volt benne a vér? Nem is tudom, de azt igen, hogy már rég lejártak az ilyen blogok, pedig én kifejezetten kedveltem őket. :)
Az érzés, amikor megpillantok egy sablonos 1D sztorit, mindig megcsap az a különleges "nosztalgikus" érzés, amitől eszembe jutnak ezek a régi emlékek. Igaz, a Petrával való kapcsolatom siralmasan végződött, de ha meglátnám megint a blogját, biztos ezer örömmel olvasnám.
Esküszöm, hogy alig emlékszek belőle valamiről. Minden erőfeszítés ellenére is, csak az 1D - Styles - és a Vámpírok ugranak be.

2. - A második, egy Design blog volt, amit sajnos nem fogok reklámozni, de innen is szeretnék köszönetet mondani a szerkesztőnek (Hátha látja) mert neki köszönhetem azt, hogy a mai időben meg tudok állni a lábamon, mert minden linket/kódot/segítséget az ő blogján találtam meg. Ez a blog több, mint öt éves, igazán sikeres, 235 feliratkozóval, nekem az egyik kedvencem. Ha nem tudok valamit, az a blog az, amit egyből megnyit a keresőm.

3. - Az első blog, amire feliratkoztam, a vezető Szimy blogja volt. Igen, ez lehet furcsa, de teljesen igaz. A Masquarade az a blog, ami barátságot alkotott közöttünk. Mindenkinek ajánlom, hisz tényleg jó. :)

Na, ez megint egy ilyen "Unatkoztam - Semmi értelme" bejedzés, bár nekem igazán jól esett megosztani veletek. :)

- Sophia StripeNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése