2016. 06. 25.

Design #33-36

Sziasztok!
Megérkeztem az utolsó design rendelésekkel, amik még maradtak, ami azt jelenti, hogy újra szabad vagyok :)

Marilyn Howell fashion blogjára (így nevezik, ugye?) egy egyszerű, de tartalommal feltöltve mutatós designt próbáltam összehozni. Mint látjátok, ez eléggé elüt a tőlem megszokottaktól, éppen ezért el is tartott egy ideig, míg olyat hoztam össze, ami Marilynnak is tetszik. Végül sikerült, és köszönöm a türelmét, és hogy elviselte a folyamatos nyaggatásomat, hogy mégis milyen designt csináljak :D


Hope Wilson Dangerous woman című blogja a következő, ami egy romantikus történet lesz két focistával a főszerepben. (Azt hiszem, jobbkor nem is indíthatta volna a blogot, mikor az EB miatt mindenki focilázban ég:)


Bella Sunshine The Last Summer című blogja már több fejezetet megélt, így itt könnyebb dolgom volt a design készítése során. Itt mintának egy deviantartos sablont kaptam, amivel bevallom, még kezdő koromban én is sokat szemeztem, sőt, egy ideig az volt látható a Masquerade című blogomon. (Azóta már lecseréltem egy sajátra.) Azóta is az egyik kedvenc sablonom, és nem csak nekem, mert már több blogon is láttam, helyenként teljes egészében, máshol csak a design. Éppen ezért igyekeztem egy kis egyediséget belevinni, hogy Bellának ne teljes egészében ugyanolyan legyen a designja, mint azoknak, akik deviantartról letöltötték. Hát, remélem sikerült :)


Laroselly Kis szekundok az életben című blogja egy sajátos hangulatú, magával ragadó történet, bátran ajánlom mindenkinek. Erre a blogra még néhány karaktertáblával is tartozom, hamarosan érkezem azokkal is. :)

2 megjegyzés: