2016. 06. 20.

Helyzetjelentés

Sziasztok! 

Tudom, hogy már rég voltam fent ilyen jellegű bejegyzéssel, de az a helyzet, hogy valójában be kellett fejeznem a rendeléseket. Ezek nem olyan rendelések, amelyeket ki szoktam tenni, inkább olyan baráti kérések a bloggertársaimtól. Sok mindent sikerült megoldanom és rendszereztem az elmaradásaimat, kivéve egyet: a kritikákat. Azt hiszem azoknál mindig csődöt mondok. Akárhányszor el kezdek olvasni egy blogot, közbe jön valami, nem tudom befejezni, szóval értitek. Továbbra is igyekszem, annak ellenére, hogy legtöbben nem adnak semmilyen visszajelzést a munkára, ami eléggé szíven szokott ütni, hiszen nektek csinálom és, hogy van, aki talán nem is emlékszik rá, mikor rendelt tőlem, olyan régóta várakozik. Tőlük most ebben a bejegyzésben elnézést kérek sokadjára is, tényleg próbálok majd a nyáron belehúzni és ha mindet megírtam, biztosíthatok mindenkit afelől, hogy kritikus már nem leszek. :// Ez kinek mit jelent, döntsétek el ti. 
A jó hír viszont az, hogy újra aktív vagyok design, fejléc és könyvborító téren, pedig vannak olyan rendelők, akik egyszerűen nem értik a szép szót. Ha azt kérem, hogy ne ide, akkor ide, ha azt kérem, hogy ne oda, akkor oda , akarom mondani ellenkezőleg csináltok mindent, de hála Istennek, ezekből már csak nagyon kevés van és kedvesen meg lehet velük beszélni a dolgokat. Haladás. 
Nem tudom emlékeztek-e még arra a bejegyzésre, amelyikben megírtam a rendelési szabályokat. Nos, azok remekül működtek. Egy ideig. De van, akinek szűr az agya és elfelejti vagy nem tudom, szóval most akkor ebben a röpke kis bejegyzésben közölném veletek, hogy mik is kellenének: 
  • Színvilág: Nálam ez a blog és a fejléc színeit tartalmazza. Kérlek érthetően fogalmazzatok, mert valaki egyik nap színváltós blogot rendelt és... ööö... az milyen? 
  • Méret: Abban az esetben, ha csak fejlécet rendelsz ez elengedhetetlen pixelben mérve, ugyebár. Designnál nem kell, hiszen ott jobb esetben látom a kódban. 
  • Karakterek: Adjátok meg a valós nevüket és kérlek, ha képet küldtök róla, jó minőségű és megfelelő méretű kép legyen, mert ha nem felel meg a követelményeknek, úgyis mást rakok rá, hogy szebb hatást keltsen. Ha ragaszkodtok hozzá, nem bánom, rárakom a küldöttet, csak akkor az eredmény is gyatrább lesz értelemszerűen. Arra kérlek még titeket, hogy képek küldésénél is adjátok meg a neveket. 
  • Meghívó: A bloghoz küldjetek meghívót, hogy tudjam szerkeszteni és állítsatok át rendszergazdává. Csak így lehetséges. 
  • Sablon: Ha valaki precíz munkát akar - vagy arra számít, akkor ugye szokott linkelni nekem Deviantart sablont, de igazából semmi szükség rá, hiszen ha érthetően kifejted, mit szeretnél, azt kapod, amire vágysz is. Ráadásul, ha a sablon nem jó vagy hibás, akkor még rosszabb. Szóval lehet, de nem ajánlatos. 
  • Link: Ha fejlécet rendeltek, akkor mindenképp csatoljatok a rendeléshez linket, hogy tudjam, hova kerül a fejléc. Designnál nem kell, hiszen tulajdonképpen benne vagyok a blogban és látom. 
  • Cím: A fejlécre cím és kisebb szövegek is kerülhetnek, szóval ha szeretnétek rá, akkor ne felejtsétek ki a levélből! 


Ennyit szerettem volna mondani csupán! A kisebb cikkféleségem felkerül a Rose Blogmagazin - ra, valamint közzéteszem Facebookon, ha valaki ott rendelne inkább. De az e-mailcímem még mindig jade.thirwall.48@gmail,com és higgyétek el, sokkal jobban jártok, ha oda írtok, mivel a facebookbeszélgetések során elvesznek az adatok és eléggé nehéz utólag keresgélni az üzenetek között. 

További szép napot és élvezzétek ki a nyarat! 

Ölel benneteket <3, 
Bella 

1 megjegyzés:

  1. Szia Googlen küldtem üzenetet, mert a citromail bedöglött. Remélem megkapod az üzenetet

    VálaszTörlés