2016. 08. 08.

Munkák

Sziasztok! 

Ebben a bejegyzésben hoztam néhány elkészült designt, elvihető speedartot és fejlécet, valamint NEM vihető munkákat is. Ne haragudjatok, hogy nem jelentkeztem mostanában, de itt a nyár, az időhiány ugyanígy itt is jelen van, és nem ígérem, hogy szeptemberben aktív leszek, valószínűleg lesz egy kis szünet is a munkák során. Ám egyelőre még augusztus van, a "suli" szót igyekszem nagyban kerülni, és próbálok a rendeléseitekre összpontosítani. Ebben a bejegyzésben is szeretném köreinkben köszönteni Jessicát és Ciarát, akik elképesztően ügyesnek bizonyultak a munkájuk során, és ami még ennél is jobb, hogy roppant aranyosak is mindenkivel, tehát a csapatunk erős és büszke vagyok arra, hogy ennyi tehetség emberrel dolgozhatok egy ilyen jó weboldalnál. Köszönöm! 
És szeretném megköszönni azoknak/annak az emberké(k)nek is, akik ENNÉL (amely most épp szerkesztés alatt van) az oldalnál jelölte(k) a blogomat vagy pedig engem Legkedveltebb designernek. Nem tudom, hányan tették, de ha akár egyetlen szavazat is érkezett, azért is nagyon hálás vagyok (khm, Peetagey). 

Oké, befejeztem, most már tényleg jönnek a munkák! 

Szupcsi nyarat (vagy, ami még maradt belőle), 

BELLA




Bud Spencerről is meg kellett emlékezni, bár azt elismerem, hogy a fejléc sarkainál elcsesztem a dolgokat. Mindenesetre ezek vihető fejlécek, és ha valaki arra vetemedne, hogy ezek közül válasszon, akkor nyilván helyreteszem azt a fránya hibácskát. 



A bizonyos NEM vihető munkák közé tartoznak ezek a két változatban elkészített Lana del Rey fejlécek. Ezen a bizonyos Carina Sullivan (blacklotus) kedves bloggerina által elindított közös fejléckészítő projektben készült, ahol Leah Walker-rel voltam párban. Bájos kiscsaj és öröm volt vele dolgozni! 




Amanda és a két Kate-es speedart is vihető, amennyiben megírjátok. De a cím nem cserélhető, sorry Drágáim <3


Csodálatos Kate nagyon híres lett a fejléceimen (De nehogy azt higgyjétek, hogy a Shadowhunters miatt. Nézem, de őszintén ratyi alakítása van ennek a csajszinak. Viszont jól néz ki. Ezen a fejlécen legalábbis.) Ez is ugyanúgy vihető, csak írjátok meg. Címcsere nem megoldható. Vagyis megoldható. Csak akkor csúnya lesz a javítózott hely. 



Habár Jessica még nem kezdett bele ebben a Game of Thrones fanficbe, azért érdemes benézni. Annak biztos, aki szereti a Trónok harcát, Elena Gilbertet a Vámpírnaplókból és Dany Targaryen-t, a legmenőbb sárkánybigét a világon. (Ááááá, nem egy fan mondja :DD Vagy mégis :D) 



Ez a kis design éppen egy órája készült el teljesen, és szerintem Hope-nak tetszett is. Egy kicsit őt is reklámozom, mert sokáig várattam. És mert tetszik a sztori. És nicsak, ott van Alex Lightwood a Shadowhunterből. :D Kukkantsatok be hozzá is! 

3 megjegyzés: