2015. 06. 22.

Hogyan rendelj tőlem?

Minden designblogon – legalábbis a többségen – lehet kritikát kérni. Mindenki mást kér, más követelmények alapján ír meg a kritikát. Így nekem is más-más fontos egy kritikában, és más tulajdonságok alapján írok. Nekem alapjában véve nagyon fontos egy kritikában, hogy az részletes legyen, és megtudjak valamit belőle, tehát legyen olyan rész benne, amely segít kicsit javítani a hibáimon, ne legyen unalmas sem, és megfelelő hosszúsággal rendelkezzen. Azaz ne legyen olyan kis négymondatos ficnifacni. Én a hosszú kritikáknak vagyok a híve, mivel abból több dolgot meg lehet tudni.

A kritikák, amelyeket írok elég hosszúak, és három tulajdonságot veszek alapul: a fejlécet, a designt, és a történetet. A történetet maximum öt fejezetig olvasom, és ha több évadból áll, akkor jelezzétek, hogy melyik évadot vegyem alapul! Ha valaki külön szeretne csak történet kritikát, vagy csak design kritikát, annak jeleznie kell, mert normál esetben az egészet megírom. Ha esetleg deviantartos sablonod van, és egyáltalán nincs átalakítva, jelezd, mert akkor másképp írom a kritika designfelét. Mindhárom pontnál tíz pont a maximum, tehát az egész blog maximum harminc pontos lehet, ha mindenhol a tíz pontot éritek el. A fejlécnél, ha nem ti vagytok a készítők, tüntessétek fel a nevét, hogy láthassam!
Nagyon fontos, hogy nem mindig készülnek el a kritikáim egyik napról a másikra, de ez nem azt jelenti, hogy elfelejtettem, csupán, hogy nem volt még időm rá. Mindenféleképpen értesítelek, ha elkészül!

Egyetlen kérésem van felétek: reklamációt nem fogadok el! Tehát tőlem ne rendeljen olyan, aki nem tud elfogadni egy ütősebb kritikát! Én sosem bántásból írok, meg rosszindulatból, csupán teljesítem a feladat rám eső részét, miszerint őszinte kritikát írjá az adott oldalról!
Ennyi lenne tehát a kritikákból! Ha kíváncsiak vagytok a már elkészült néhány kritikámra az alábbi linkeken elérhetitek őket:


A fejléc-, design-, és könyvborítórendelés nálam e-mailben történik.

Fejlécnél meg kell adnod a(z)
     -          színvilágot
     -          szereplőket
     -          címet
     -          ha egyéb kérésed van (szeretnél-e valamilyen képet a háttérbe, stb.)
     -          blogod linkjét
     -          nevedet
     -          méretet pixelben
     -         VALAMINT ADD MEG, HOGY ETTŐL A BLOGTÓL RENDELED, MERT MÁS DESIGNBLOGOM IS VAN, ÉS EGY IDŐ UTÁN NEHÉZ KÖVETNEM, HOGY HONNAN RENDELNEK!

Designnál a következőket add meg:
     -          küldj egy meghívót a blogodhoz, amelyet, ha elfogadtam, beállítasz rendszergazdának
     -          színvilág
     -          és, a többi, egyén kéréseidet
     -          VALAMINT ADD MEG, HOGY ETTŐL A BLOGTÓL RENDELED, MERT MÁS DESIGNBLOGOM IS VAN, ÉS EGY IDŐ UTÁN NEHÉZ KÖVETNEM, HOGY HONNAN RENDELNEK!

Könyvborítónál:
     -          színvilág
     -          szereplők
     -          cím
     -          neved
     -          blogod linkje
     -          egy kis bevezető a történetedről, hogy tudjam, milyen stílusban készítsem el
   -        kérem még, hogy milyen fajta borítót szeretnél: fedő-és hátlapos, gerinccel ellátott könyvborítót (ez esetben kell a fülszöveged), vagy csak sima fedőlapos borítót
     -            VALAMINT ADD MEG, HOGY ETTŐL A BLOGTÓL RENDELED, MERT MÁS DESIGNBLOGOM IS VAN, ÉS EGY IDŐ UTÁN NEHÉZ KÖVETNEM, HOGY HONNAN RENDELNEK!

Ennyi lenne most már végleg belőlem! Csak azért ismertettem a szabályokat, hogy senki ne lepődjön meg!

További szép napot! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése