2016. 06. 11.

#8 Kritika - anthesis // kivirágzás



A kritika nem sértő jellegű, csupán őszinte vélemény, és építő szándékkal rendelkezik.



Blogért IDE


Külső

  A blog dizájnja egyszerű, és átlátható. Valamiért nagyon megfogott ez seszín, de egy idő után picit unalmassá vált, és olvasás közben elálmosodtam. Nem ártana egy aprócska életet vinni a kinézetbe, hiszen nyomasztóvá válik tőle a történet. Ezt leszámítva nem rossz, és pluszpont amiért még sehol nem futottam össze vele.  


,,Belső''

  A fejezeteket mindig lelkiismeretesen megírod, jó hosszú és tartalmasra, de néha figyelj egy picit, hogy nem lőj túl a célon. Egy-két helyen eléggé túlreagáltnak, és vontatottnak találtam. Az ilyen részeket általában átugrom ...
A karakter mind különleges személyiséggel rendelkeznek, de ezeket azt hiszem csak elhitettem magammal. Amint elolvastam a Characters részleget, mindenik emberkének beleképzeltem valami különlegeset a személyébe, de a történet során csalódnom kellett, ugyanis nem igazán ismertem fel bennük azt, amit ,,ígértél''. 
  Ezen felül azonban, a fogalmazásod lenyűgöző. Helyesírási hibát már az első fejezet után fölöslegesnek találtam ,,keresni''; néha felbukkant egy-két elírás, de azt vagy véletlenszerűen fedeztem fel, vagy második olvasásnál bukkantam rá. Ó igen, kétszer is elolvastam a blogod eddigi fejezeteit. 
A történet nagyon megtetszett, talán a hatalmas korkülönbség miatt, vagy épp annak a groteszk bemutatása miatt. Nem tudom pontosan mi, de valami eléggé megragadott benne. 


Sok sikert, és kitartást a továbbiakban, 


3 megjegyzés: