2016. 07. 02.

Helyzetjelentés

Halihó!

Azt hiszem, az utóbbi időben túl sokszor adtuk ezt a címet a bejegyzésünknek, de nincs mit tenni, folyamatosan változik a ráérésünk, hogy mikor mennyi időt tudunk a rendeléseitekre szánni. Az enyém most a következő módon fog alakulni.
Jelenleg 4 rendelésem maradt, ezeket igyekszem hétfőig befejezni. Csakhogy ez ugye azt jelentené, hogy már legalább egy hely felszabadult nálam, hiszem egyszerre 5-öt szoktam vállalni. A helyzet azonban az, hogy:

július 5 és 17 között elutazom, így ebben az időszakban nem fogok tudni sem rendeléseket elkészíteni, sem válaszolni a leveleitekre.
Tehát, aki mostantól rendel tőlem, azt ehhez a bejegyzéshez fogom irányítani. Nyugodtan írhattok már most nekem, hogyha előre le akartok foglalni egy helyet, de ezzel együtt bele is egyeztek abba, hogy kivárjátok azt a két hetet, és nem írtok három nap elteltével felháborodottan, hogy miért nem válaszolok.

Még egy tipp a rendelőknek: alapvetően érkezési sorrendben szoktatok felkerülni a listámra, azonban csak akkor, hogyha már minden lényeges információt leírtatok. Hogyha a leveletek tele van "ezt rád bízom" és "én ehhez nem értek, te biztos jobban tudod" féle kijelentésekkel, úgyis vissza fogok írni, hogy legyetek szívesek kitalálni a hiányzó dolgokat, és ezzel csak még később lesz kész a design.

Ezzel összefüggésben: eddig, hogyha valakinek hiányzott valami a leveléből, készségesen leírtam és külön magyarázatot fűztem az egyes pontokhoz, hogy miken kellene még gondolkodnia. Ezt mostanra viszont már nagyon meguntam, mert a leveleknek körülbelül a 80%-ra ilyen választ kellett adnom, és ez rengeteg plusz munka volt.

Tehát:

  • a listára akkor kerültök fel, hogyha minden infót megadtatok
  • hogyha nem írtok le mindent, csak egy rövid választ fogtok kapni, hogy a rendelés hiányos.
Valamikor a jövőben készülni fog egy hosszabb segédlet a rendelésekhez, ami segítséget nyújthat ahhoz, hogy megtervezzétek a fejlécet/designt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése