2016. 05. 01.

Kritika #14 - Kígyó és medál (Design)



A blog ITT megtekinthető! 



   Nem igazán volt még ilyen fajta Kritika rendelés, de köszönöm Annabella Lya Pech-nek, mert ezzel megkönnyítette a dolgomat. 

   Fejléc: Ha egy ember megnyit egy blogot, az első, amibe bele kell szeretnie, az a fejléc. Először is, megjegyzem, igazán ígéretes szerkesztő vagy, amiért gratulálok. Maga a fejléc, igazán szép, és illeszkedik a történethez is. Ha rám hallgatsz, kicsit kifényesíted, hogy azért ennyire ne olvadjon bele a háttérbe, és a címnek is, valami jobban látható/rikító színt választanék. Hidd el, az is jó lesz! 
10/10 - Ez tényleg mesés munka. 


   Modulok: Igazán jó megoldás az, hogy a versenyek lent vannak -hiszen így kell- de szerintem rakd feljebb a Feliratkozók részt, hogy az odatévedt olvasó tudja, hogy a bloghoz kötődhet. Az információkat viszont lehetne lejjebb rakni, és talán a Menüt legfelülre. 

5/4 


   Teljes: Maga az összkép igazán szép, mint maga a blog. Rész még nincs, viszont várni fogom. Ha raknál be egy zenelejátszót, akkor az olvasó beleélhetné magát a történet hangulatába. A fejlécről mindent elmondtam, a főszereplő meg külön kedvencem. :) 

20/19



   Összegzés egy mondatban: Gratulálok, csak így tovább! 


1 megjegyzés:

  1. Drága Sophia!
    Köszönöm szépen a kedves szavakat, no meg persze, hogy időt szántál a blogomra!

    Ölel,
    Annabelle

    VálaszTörlés