2016. 07. 26.

#3 Kritika Squadre Azzurra



                                                                             Link
Cím: Tudom, tudom. Elegetek lehet abból, hogy mindig bajom van a címmel, mert, hogy nem magyar, hanem angol. De itt (ha a google fordító nem csal, akkor) olasz.
Mivel én csak most fogom a második idegen nyelvemet kezdeni( ami német lesz) egyáltalán nem tudtam magamnak lefordítani a címet. Ezért nem is tudtam, hogy mit jelent, sajnos. Magyarra leforítva viszont nagyon tetszett. Kék csapat. Azonnal lejött, hogy sportról van itt szó. Ötletes, magába foglalja miről az egész törtenet szól.
3/2

Fejléc: mivel a cím mutatja, hogy kék csapat, nagyon örülök, hogy nem egy zöld, vagy piros fejlécet választottál. Rajta van a főszereplő is, amit én mindig díjazok. Szépen elvannak mosva a szélei. Gyáltalan nem zsúfolt és nem a blogtól eltérő mindenféle kép van rajta, ami éppen megtetszett a készítőnek. Hogy nincsen minden sarokban valami, elegáns hatást kelt, főleg a fehér virág miatt a háttérben. Ez a betűtípus is illik hozzá.
Gratulálok a fejléchez! Szép munka!
7/7

Design: Nem kértél róla véleményt. Viszont meg kell, hogy valljam, annak ellenére, hogy egy szipla kész háttér, nagyon jól néz ki. Szépen összehoztad.

Trailer: Nincsen. Ami nincs, arról nem tudok írni. Ajánlom, hogy csináltass. Nagyon szépen meglehetne vágni. Hiszen annyi jó felvétel van a neten.

Fülszöveg: Figyelmfelkeltő, amilyennek kell lennie. Én azonnal elkezdtem olvasni a történetet, miután elolvastam, mert nagyon elkezdett érdekelni. Szépen is van megfogalmazva. Jól néz ki. Mondjuk nem tudom, miért több színű.
3/3

Fogalmazás mód: Nagyon szépen, érthetően fogalmazol. Tényleg beletudom élni magamat a főszereplő helyzetébe. (Nem csak az írásod miatt, hanem azért is, mert nekem is volt egy bokaszalag szakadásom alig egy éve. Engem is rengeteget gyötört emiatt a külvilág sokáig, iszonyúan fáj mindig mindkét bokám és térdem. Szóval ja, gáz) Igényes, folyton történik valami.
5/5

Történet: Remekül indítottad a sztorit is. Általában nem szoktam, de az egész történetet megállás nélkül elolvastam, ami nálam igen csak nagy szó. A fiúknak megvan a maguk személyisége, ezt remekül megfogtad. Nem fogok spoilerezni.
Csak gratulálni tudok. Nagyszerű fantáziád van.


2 megjegyzés:

  1. Kedves Jessica!
    Nem tudod elhinni, hogy ezzel a kritikával mennyire feldobtad a napom. Be kell, hogy valjam nagyon rossz élményeim voltak a kritikákkal kapcsolatban, de most újra rávettem magam arra, hogy rendeljek egyet, és nem , nem béntam meg. Sőt! Köszönöm, hogy ilyen gyorsan kész lettél vele, segítettél, és ihletem kaptam ettől a kritikától. Hosszú idő óta újra kedvet kaptam ahhoz, hogy kritikát rendeljek.
    Üdvözlettel, egy hálás író:
    Lili Leone

    VálaszTörlés
  2. Azért vagyok, hogy segítsek. Örülök, hogy jobb lett a napod. Ha bármiben kell segíteni, vagy ötlet hiányod van, nyugodtan írj rám akár Facebookon ( a profilom a blogon van) akár a blogomon. Ne hagy adda az írást, ne engedd, hogy egy kritika elszomorítson.

    VálaszTörlés