2016. 04. 04.

Újra aktív lettem :)

Ahogy a címből is látjátok, újra aktív nálam a fejléc és a design rendelés. A kritika egyelőre nem, csak majd ha végeztem az eddigiekkel. A szokásos rendszer alapján rendelhettek tőlem, egy kivétellel: megváltozott az email címem, ezentúl a szimy0@gmail.com címre küldjetek csak leveleket, a másikon nem fogom tudni elolvasni!

Emlékeztetőül a rendelésekről:
Amikor emailt írtok, a rendelés menüpontban található információkat adjátok meg, különös tekintettel az alábbiakra:
- Blog linkje és címe
- Szereplők, akiket a fejlécen szeretnél látni (max 2)
- rövid ismertető a történetről
- fejléc típusa (erről hamarosan teszek fel egy cikket, hogy milyen fajtákból választhattok)
- fejléc mérete (pixelben): ezt általában mindenki kihagyja, mondván, hogy nem ért hozzá, ezért erről is kerül majd fel egy hosszasabb tájékoztató
- mi legyen a fejlécen

Design esetén nem szükséges további információkat megadni, csak akkor, ha további igényeitek vannak. 

Fontos, hogy ezeket az adatokat mindenképp adjátok meg, mert nélkülük nem tudom elkészíteni a rendelést. A "rád bízom, milyen legyen" féle válaszokat nem fogadom el! Amennyiben valamit kihagytok, a válaszom a kifelejtett pontokat fogja tartalmazni, így a design később fog elkészülni a felesleges körök miatt. 
Amennyiben mindent megadtatok, néhány napon belül visszajelzek, hogy elfogadom-e a rendelést, valamint megadok egy időpontot, hogy körülbelül mikorra fog elkészülni. Ha nektek úgy megfelel, elkészítem, de előforult már olyan is, hogy valakinek nagyon sürgős volt, nem tudott annyit várni, így végül nem lett semmi belőle.
Korábban már tettem fel egy bejegyzést arról, hogy milyen siralmas azoknak a blogoknak az aránya, akiknek designt készítettem, és jelenleg is aktívak. Egyelőre még nem sikerült kitalálnom, hogy tudnám kiszűrni a komolytalan rendelőket, ezért csak egy szabály van: aki korábban már rendelt tőlem, és az a blogja már megszűnt, vagy nagyon rég nem frissült, csak jó indokkal rendelhet újra. 
Na, egyelőre ennyi lenne, várom a rendeléseiteket :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése