2015. 07. 23.

BLOGAJÁNLÓ #1 - Lázadásom évei



KATT IDE!
KÉPRE KATTINTVA! 



Író: Alecia Howell

Az Író becsalogató szövege: 
"Ha érdekel egy nyolcvanas években íródott történet, akkor ez biztosan jó választás lesz. Igyekszem hű maradni ahhoz az időszakhoz, és érdekessé tenni számotokra. A történet Seattleben kezdődik, egy középiskolában. A történtet már egy rég elfeledett szerelemről szól. A cím már el is árulja, hogy a főhősnőnk Syl igencsak kicsapongó életbe fog kezdeni amelyben sok szerepet fog elfoglalni Duff McKagan is. Ha szereted a rockot, esetleg a kedvenc együttesed a Guns n' Roses feltétlen kukkants be. Repüljünk vissza együtt Hollywood mocskos, rocktól hangos utcáira Sylvie szemével." 

Mindenkinek ajánlom, hogy nézzen be ebbe a blogba! Ha szereted a zenét, és érdekel egy tizenéves lány felfedezetlen sorsa a Rockerek világában, akkor Syl románca pont neked való. 
Hozzám közel áll a téma, hisz zenész család sarja vagyok, szóval egy biztos. Én, máris a feliratkozók között tanyázok! Mindenkinek csak ajánlani tudom, hisz ez a blog jó unaloműző, kedvderítő, és minden ami egy forró nyarat még tökéletesebbé tehet. Mondanám, hogy felrázza a kedélyeket, de így is meg lehet fulladni a harminc fokokban szóval... :) 

Aki teheti, mindenképp szánjon időt erre a négy részre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése