2015. 07. 22.

Kritika #3 - Lázadásom évei


Író: Alicia Howell 
Blog: ITT

 A kritika építő jellegű, nem szándékozok vele senki se megbántani. 


1. A történet 
Emberemre találtam, egy Rocker! Drága édesapám is az, sőt, annak idején zenész szerepet töltött be egy bandában. Remélem nem haragszol meg, ha feliratkozok :) 
Elolvastam a legelső fejezetet, ott az csap le az első mondatokban, hogy Syl (taps a névért, ügyes) egy olyan lány, aki a nagyok életét akarja élni, mégis még csak egy kislány. Attól aggódik, hogy lebuknak, utána pedig egy kidobott farmer miatt sír. Egyszerűen, nagyon jó sztori! Szépen, lassan az olvasók szeme láttára fog felnőni érzelmileg is ez a lány, amit tényleg, öröm lesz nézni.   

10/10  (Még fontosabb helyesírási hibákat sem találtam) 

2. Egy kicsit a kinézet (Mivel nem igazán számít, ezért nem fogom különösebben részletezni.) 
A fejléc nagyon szép, csak kicsit gyenge. Ha rendelsz/csinálsz egy erősebb színekben pompázó fejlécet, esetleg egy árnyalattal világosabbat, kifogásolható dolog nem lesz benne. 
A modulok jók, pont úgy állnak, ahogy kell. Talán, a részekben lehetnének még ilyen képek, hogy jobban elképzelhetőbb legyen a sztori. (Ha baj lenne, hogy nincs annyi feliratkozód, most megoldjuk)

5/5 

3. Igényesség 
Azt látom, hogy ez nem egy öt perc alatt összedobott történet. Át lehet érzeni azt, amit Sylvie megél, hisz ő is (Mint az előző kritikámban, Cézium) nagyon "szépen" gondolkozik.
Nem valami nagy megjegyzés, de ha mindenféleképp "..." - ot akarsz írni egy mondatba, hogy elharapja a trágár szó végét, akkor nyelvtani helyességgel 3 pontot kell írni. (Milyen hülye szabály.)

10/10


Remélem nem találtad sértőnek a szavaimat, igyekeztem kedvesen fogalmazni.
Gratulálok, ezzel szereztél egy Blogajánlót, E-mailben egyeztessünk! 

          
 

 

1 megjegyzés:

  1. Uristen. Nagyon szepen koszonom. :o Nagyon jol esett.
    Feltetlen irj e-mailt.
    Puszi ♥
    (bocsanat, hogy nem ekezettel irok)

    VálaszTörlés