2015. 07. 22.

Ha rendelni akarsz tőlem


Kukutsyn drágák!

A cím MINDENT elárul.
Megpróbálok helyet adni a gondolataimnak, nézzük, hátha összejön belőle valami.
KRITIKA RENDELÉS
(Az első 3 pont, a Rendelőnek szól, az utolsó 3 pont pedig, a készítőhöz.)


1. A Design, nem sokat számít nálam. Tudom, hogy azért megy a versengés, hogy kié a szebb kinézet, és azt is tudom magamról, hogy engem egy szép fejléccel le lehet venni a lábamról. Amit nézek a kinézeten belül, legfeljebb a Fejléc. Azért nem ásom bele magam jobban a dolgokba, mert nem szeretnék senkit sem megbántani. Az, nem az én reszortom.

2. A történet. Egy Blogot általában nem unaloműzőként nyit meg az ember.
(Tisztelet a kivételnek) Egyértelmű, hogy a kedves Olvasó, olvasni akar. Az én esetemben sajnos az is közrejátszik, hogy nyálcsorgatva  bambulom a fejlécet hosszú perceken keresztül, de ami igazán elszomorít, hogy egyesek sokkal több időt áldoznak a kinézetre, mint magára a történetre...  
NÁLAM A TÖRTÉNET ADJA A PONTOZÁS NAGY RÉSZÉT! 
 
3. Igényesség! Ami a legtöbbet visz, az az igényesség. Ha egy blog csak össze van dobva, 5 mondatból, teli helyesírási hibákkal, na akkor az ássa is el magát. Olyanról nem lehet pozitív kritikát írni, aki még az "ilyen"-t is pontos j-vel írja. Sajnálom... Ha a mondatok össze - vissza vannak, és semmi közük egymáshoz, az se stimmel. Az elmegy, hogy a Design össze van dobva, de ha egy sztori is ilyen hátrányos, az már eléggé siralmas. Még a Paródia blogoknál is ELVÁRANDÓ, hogy normálisan legyenek megírva. Ez alól, nincs kitérő.

4. Udvariasság Megpróbálok minden rendelést normálisan megfogalmazni, és hogyha esetleg néhány meggondolatlan szavammal megbántanék valakit, előre is SAJNÁLOM!

5. Normális munka Egy kritikát nem öt mondatból fogok összedobni, ami annyiból áll, hogy jó, - illetve rossz.

6. Gyorsan Amint ezt a posztot közzé teszem, jöhetnek a KRITIKA rendelések, én pedig minden erőmmel azon leszek, hogy a kedves megrendelőt használható tippekkel lássam el. Semmi kedvem valakinek a lelkébe tiporni, és ha megfogadja a tanácsokat, nem is lesznek gondok. Egy kritikát hatvanszor átolvasok, nehogy valami olyasmit írjak, ami netán mégsem igaz.

VÁGJUNK BELE!


1 megjegyzés:

  1. Szia! :)
    Én szeretnék Tőled kritikát kérni a blogomról: http://afantasztikusplebania.blogspot.hu
    Előre is köszönöm!
    Puszi: Pritty Pratty :)

    VálaszTörlés