2016. 04. 27.

50+1 feliratkozós szeretetáradat

Halihó!

Én alapvetően nem vagyok az a típus, aki állandóan lesi, hogy hány feliratkozója van a blognak, így ma egy kisebb sokként (jó értelemben, persze - már ha létezik olyan sokk. Valószínűleg nem. Borzalmas vagyok a metaforákban, ugye?) ért, hogy már túlhaladtuk az 50 feliratkozót.

Az első gondolatom az volt, hogy biztos rosszul látok. Mikor legutóbb rápillantottam, még "csak" huszonvalamennyinél tartottunk. Aztán, mikor rájöttem, hogy igenis jól látok, csak az akadályozott meg az eszeveszett visítozásban, hogy 11 múlt, és a családom már alszik. Komolyan, el sem hiszem, hogy már ennyien olvassátok a blogot!!

De, mivel a számok nem tévednek, úgy döntöttem, ideje, hogy ne csak a rendelőknek okozzunk örömet egy designnal vagy egy kritikával, hanem az összes olvasónak egyszerre. Éppen ezért hoztam nektek háromféle "szeretetcsomagot", vagyis olyan dolgokat, ami talán hasznos lehet számotokra.

A letöltési linkeket a képekre kattintva érhetitek el.




A képeket tömörített fájlokként töltöttem fel, így az egész "csomagot" egyszerre tölthetitek le. Szerintem így egyszerűbb, de ha valakinek nem megy, szívesen segítek :)

Használjátok egészséggel, remélem, hasznos lesz számotokra. Amennyiben a későbbiekben is szeretnétek hasonlókat, kérlek jelezzétek felém, hogy mire lenne leginkább igényetek.
Köszönöm még egyszer, hogy már ennyien vagytok (nekem) :D



2 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Nagyon megérdemeltétek ezt a sok feliratkozót, hisz a munkáitok egyszerűen csodálatosak! És ezt nem azért írtam, mert jópofizni akarok, hanem komolyan gondolom! Nem találkozhatunk ilyen igényes munkákkal minden design blogon! :) Csak így tovább!

    Ölel,
    az 51. feliratkozótok

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon köszönjük a kedves szavakat, nagyon sokat jelentenek nekünk, ahogy a feliratkozásod is :) Remélem, nem bánod meg, és hasznosnak találod majd a blogot.
      Az igényességre törekszünk, hiszen a design készítésnek csak úgy van értelme, ha az másoknak is tetszik :)

      Törlés