2016. 04. 03.

Design #20

Ez is elérkezett, a 20. design rendelésem ^^ Sosem gondoltam volna, hogy ennyien kértek majd tőlem, igazából meg is lepődtem, mikor visszakerestem, hogy hanyadikat kell írnom a bejegyzés címének. Fantasztikusak vagytok, el sem hiszem, hogy már ennyien fordultatok felém bizalommal, hogy készítsem el a blogotok külsejét :)


Ezúttal Little Missy Killer Love című blogjához készítettem designt, ahol a megszokottal ellentétben már 3 fejezet is fent van, ezért ne habozzatok benézni hozzá. Ez az első alkalom, hogy koreai szereplőket tettem a fejlécre, ami üdítő változatosság volt a sok amerikai/angol/fogalmamsincsmilyennemzetiségű színész/modell után. (Arról nem is beszélve, hogy imádom a sorozataikat :D)
Na, de nem is húzom tovább az időt, inkább szaladok elkészíteni a következő rendelésemet. Megsúgom, az lesz az utolsó a listában, ami azt jelenti, hogy hamarosan újra aktív lesz nálam a fejléc- és design rendelés. A kritikával kicsit még várnotok kell, de már majdnem befejeztem egyet, jövő hétvégén mindenképp, de az is lehet, hogy már ma hozni fogom.


4 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm, még mindig oda meg vissza vagyok érte :)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű lett! :D És olyan jó látni, hogy vannak itt kpopperek is. Én nem igazán írok, régen próbálkoztam, de ma már nem, pedig néha úgy kérnék egy BTS fejlécet/design-t. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Hát igen, nekem is felcsillant a szemem, mikor elolvastam az emailt a rendelésről :D Próbálkozz megint az írással, és akkor csinálhatok neked designt! ^^

      Törlés